Massage

Traditionele Thaise massage

De klant gaat op zijn of haar rug liggen en vervolgens wordt de massage uitgevoerd door middel van acupressuren. Tijdens de massage wordt een vast patroon van drukpunten behandeld. Dit betekent dat er met de vingers, duimen, handen, ellebogen, knieën en voeten op drukpunten worden uitgeoefend op de massagelijnen. In gebieden met teveel spanning kan de druk voor langere tijd worden behandeld. De combinatie van langzame bewegingen, concentratie en bewustzijn kan een gevoel van stroming rond het lichaam van de gemasseerde creëren. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie.

Sportmassage

Sportmassage wordt u stevig gemasseerd, waarbij u vastzittend spiergroepen los gemaakt worden. Voordat we aan de behandeling starten gaan we kijken waar u behoefte ligt. We masseren u spiergroep waar u last van heeft zodat de focus op een spiergroep loskomt, dit zorgt voor een sneller herstel van u blessure.

U hoeft geen professionele sporter of amateur sporter te zijn om baat te hebben bij een sportmassage. Zelfs als u geen sport beoefent kan de massage prettig zijn om de knopen uit uw spieren te halen en alles even goed los te masseren. Tijdens u werk waar je steeds dezelfde handeling moet doen zorgt ervoor dat de spiergroep vast komen te zitten. Dit kan met een sportmassage ook losgemaakt worden.

Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou u uw spieren teveel belasten en zult u er nadelig effect aan kunnen ondervinden. Als u uzelf wil laten masseren vlak een grote inspanning kunt u kiezen voor een mildere massage, zoals een olie ontspanningsmassage. Deze massage bevordert ook de doorbloeding en activeert ook uw spieren, maar hierbij worden uw spieren niet overbelast.

Een sportmassage kan blessures voorkomen en bijdragen aan het herstel ervan. De daadwerkelijke behandeling van blessures laten wij aan artsen en/of fysiotherapeuten over, de massage dient in dit geval als een ondersteuning van het helingsproces.

 

LET OP: Absoluut geen erotische massages!
Traditionele Thaise Massage heeft daar niets mee van doen!